Allegra Media is opgericht met maar één doel, namelijk de wensen van de klant en de kwaliteit van onze producten centraal stellen. Wij investeren liever in innovatieve producten en blije klanten dan in dure gebouwen en managers. Onze medewerkers hebben werkervaring bij een aantal grote organisaties. En veel contacten bij de overheid. Zij zijn daardoor de ideale sparringpartners en denken graag met je mee.

Vraag je ons nou of we een technisch leverancier, redactiebureau of een communicatiebureau zijn? Dan is het antwoord kort, we verenigen het beste van alle 3 de expertises in ons.

Dus, ben je op zoek naar een partij die kan helpen met het advies over e-dienstverlening én het onderhouden van informatie? In woord en beeld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want wij leveren content op maat in tekst, video en chat. Dit doen we waar jij dat zelf prettig vindt, bijvoorbeeld bij jou op kantoor.

Bespreek je wensen met ons

Heb je een vraag? Of wil je weten of wij je kunnen helpen? Vul het formulier in of stuur een e-mail. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ons adres

Zevenster 31
1625 MD Hoorn

info@allegra-media.nl