Nieuws

Denk mee met de community

Op een snelle manier je inwoners vertellen over onderwerpen uit het sociaal domein? In 2020 hebben we 3 nieuwe video’s gepland. Deze maken we natuurlijk samen met jullie. Heb je zelf ook een idee voor een onderwerp? Laat het ons weten! Jouw idee zetten wij dan samen met jou om in een leuke, korte video.

Ben je nog geen lid van de Allegra Media video community? Ook dan nodigen we je van harte uit om je ideeën met ons te bespreken. Kijk voor meer informatie op bij video.

Teasen met video

De oplossing binnen handbereik

Stel je voor, in het nieuwe jaar komen er weer vele aanvragen voor nieuwe evenementen binnen. Vaak mikt iedereen op hetzelfde weekend ergens aan het begin of het eind van de zomer. Daarom wil je dat iedereen op tijd zijn of haar plannen bij je meldt. Meestal staat daar een keurig stukje over op de website. Best frustrerend als ze de plannen voor een evenement dan 4 weken van te voren nog even komen melden. Te laat dus. Jij baalt en je klant is boos. En dat wil je niet. En dat terwijl de oplossing al binnen handbereik is. Hoe? Lees meer in ons blog op GemeentenNL.nl.

Up-to-date het nieuw jaar in

Er staan voor 1 januari weer veranderingen in wet- en regelgeving klaar. Bijvoorbeeld de Bbz en natuurlijk ook de prijzen van sommige producten en diensten. Zorg dat je je PDC op je website op tijd bijgewerkt hebt. Wil je ook up-to-date blijven dan helpen wij je graag. Bijvoorbeeld met onze redactieservice op maat. Ook als je hulp kunt gebruiken bij het verwerken van al die wijzigingen. Bel ons voor meer info en ga ook up-to-date het nieuwe jaar in!

Toffe bereikbaarheidssessie

Vandaag waren we in Nieuwegein voor een leuke bijeenkomst over de bereikbaarheid van de gemeente. De organisatie zorgde voor de geweldige aankleding en bijpassende hapjes en drankjes. Wij zorgden voor de content. De deelnemers, een dwarsdoorsnede uit de organisatie, waren unaniem enthousiast. Of dit vaker zo kon en of de vergaderzaal zo ingericht kon blijven. Wij hebben ervan genoten!

Super korte video

We hebben weer een nieuwe video! Een super korte versie over het tijdig aanvragen van evenementen. Dit is een belangrijk onderwerp op de contentkalender direct na de feestdagen. En deze video is perfect voor op je social media.

Hij staat klaar in de demo-omgeving van de Allegra Media video community. Werk je bij een gemeente en heb je al toegang? Kijk dan snel. Wil je meer wilt weten over hoe het werkt of meer filmpjes zien? Stuur ons een berichtje

Link in je video

Wil je je video op social media zetten? Dan is het handig als je aan het eind een snelle link hebt naar de website. Vaak werken social media met mp4. Of met een linkje vanaf YouTube of Vimeo. Wist je dat je je video in dat laatste geval heel simpel interactief kunt maken? Hier zie je een voorbeeld vanuit Vimeo. We vertellen je er graag meer over.

Wil je weten welke video’s we beschikbaar hebben? Kijk snel op onze videopagina.

Nieuwe video voor kindregelingen live!

Ook de gemeente Huizen heeft gekozen voor deelname aan onze videocommunity. Hun onderwerp Kindarrangement staat nu live op de website van de gemeente. Ook deze video kun je eenvoudig aanpassen aan je eigen gemeentelijke stijl. Bijvoorbeeld door het logo en de ondersteunende kleur aan te passen. Of door voorbeelden weg te laten. Meer weten? Kijk snel onder video of bel of mail voor een offerte.

Klimaatbeleid in 1 minuut

Elke gemeente staat voor een enorme uitdaging met betrekking tot klimaatdoelstellingen. Dit kun je niet alleen. Sterker nog, hiervoor heb je ook je inwoners nodig. Maar hoe?

Klimaat: Wat kun je zelf doen!

De videocommunity van Allegra Media werkt op dit moment aan de eerste animatievideo over het klimaat. Gericht op inwoners van de gemeente. De video roept op om zelf in actie te komen om het klimaat te helpen. Bijvoorbeeld met tips. Of een call to action. En dat alles in een bericht van niet meer dan 1 minuut.

Wie denkt er mee?!

Werk je bij een gemeente en vind je het leuk om mee te denken over de inhoud? Dan kan dat. We horen graag jullie visie en ideeën hierover. Meedenken verplicht je tot niets. Het helpt de community om een breed gedragen videobericht te maken. Stuur ons een berichtje als je mee wilt doen en we bellen je voor een telefonische afspraak.

Meer weten? Lees ons blog op GemeentenNL. Of kijk lees verder onder video.