Afgelopen week is er een belangrijke inhoudelijke wijziging geweest in de Allegra producten- en dienstencatalogus. Onze klanten hebben deze al ruim van tevoren mogen ontvangen, maar we willen u deze niet onthouden en hebben daarom besloten om deze update ook met niet-klanten te delen.

Wat verandert er:

Vanaf maandag 4 februari 2019 is het mogelijk een levenloos geboren kindje bij te laten schrijven in de basisregistratie personen. Een belangrijke wens van ouders komt hiermee in vervulling. Onze klanten ontvingen hierover niet alleen een vooraankondiging, maar ook van tevoren in de feed een update van het product en de bijbehorende vraag-antwoordcombinatie met een verwijzing naar uitgebreide uitleg over dit onderwerp op de website van de Rijksoverheid. Zo konden ze de informatie tijdig verwerken voor hun website en KCC.

Het betreft de volgende producten of vac’s:

  • Levenloos geboren kind aangeven
  • Ik heb jaren geleden een levenloos geboren kind gekregen. Kan ik nu nog aangifte doen?

Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen, dan kunt u eenvoudig een abonnement afsluiten op onze updates of gebruik maken van onze redactie as a service. We vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek.

#

Comments are closed