Detachering

Detachering foto van overleg

Detachering en coaching

Een aanpassing van de informatievoorziening op de website of in het klantcontactcentrum vraagt veel van de organisatie. En ook het beheer is vaak een grote klus. Wij begeleiden je daarom graag met projectmanagement, redactie-ondersteuning, coaching en verandermanagement. Dit kan bijvoorbeeld door detachering van onze redacteurs of adviseurs.

Ook zonder abonnement kun je ervoor kiezen dat 1 van onze redacteuren iedere maand bij je langskomt voor een check. Zo ben je altijd up-to-date. En dat kan natuurlijk zonder verplichtingen zoals een productencatalogus op abonnementsbasis.

Zoek je juist mensen die meedenken over een nieuwe huisstijl of een frisse manier om inwoners en ondernemers te benaderen? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Training

Je eigen medewerkers richten zelf de website en het klantcontactsysteem (KCS) in. Zij worden bovendien op weg geholpen met tips en tricks zoals:

  • Handgrepen om zelf de content efficiënt indelen.
  • Handig gebruik van de mogelijkheden en velden in jullie eigen CMS.
  • Hulp bij de vraag wat op de website thuishoort en wat alleen in het klantcontactcentrum (KCC).
  • Handig omgaan met toptaken en verplichte publicatie vanuit de dienstenwet.
  • Advies over publieksvriendelijk taalgebruik en SEO.

Meer weten? Wij vertellen je graag in een persoonlijk gesprek wat je van ons kunt verwachten. Stuur ons daarom een mail of neem contact met ons op via het formulier.