Nog altijd blijven ondernemers te maken houden met maatregelen vanwege het coronavirus. Met het wegvallen van de Tozo, komen zelfstandigen met geldnood nu bij de gemeente terecht voor een Bbz-uitkering. Dit vraagt om extra inzet van medewerkers en een uitgebreidere informatievoorziening.

Zet een video in

Wist je dat je heel handig gebruikt kan maken van een korte video om mensen te informeren? Of alleen al te wijzen op de regeling? In 1 minuut weet de kijker wat Bbz inhoudt, hoe je het kan aanvragen en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Daarvoor hoeft niemand een taaie tekst te lezen. Een leuke animatievideo doet het werk. Onze Video Community heeft daarom een video over de Bbz gemaakt. En wij maken de demo-video graag op maat voor jullie, met een eigen logo en url erin.

Bbz uitgelegd in 1 minuut. Bekijk de demo-video!

Meer weten over video? En over de Allegra Media Video Community? We vertellen je graag meer. Lees verder op deze site, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Comments are closed