Afbeelding van vrouw met tekst wij helpen u

Iemand die in thuisquarantaine zit vanwege het coronavirus, kan hulp nodig hebben. Je moet immers 10 dagen binnen blijven en niemand mag op bezoek komen. Als je dan geen hulp kunt krijgen van familie, vrienden of buren, is dat heel lastig. Gemeenten spelen een belangrijke rol hierbij. Onlangs publiceerde de VNG hier nog een hulpgids over voor gemeenten.

Inwoners kunnen bij hun gemeenten terecht voor allerlei soorten hulp. Bijvoorbeeld voor een maatje, waar ze mee kunnen praten. Of een vrijwilliger voor de boodschappen. Maar ook inkomensondersteuning of crisisopvang.

Wist je dat je dit heel handig in 1 producttekst kunt samenvoegen? Handig wanneer een inwoner ineens in thuisquarantaine zit. In onze productencatalogus vind je een kant en klare tekst terug, waar je snel lokale informatie en aanvraagmogelijkheden aan kunt toevoegen. En waarmee je snel kunt doorlinken naar andere relevante informatie op je website. We vertellen je graag meer over de Allegra Media producten- en dienstencatalogus.

Comments are closed