illustratie uit de animatievideo

Nu de bomen weer in het blad zitten, steekt ook de eikenprocessierups weer de kop op. Natuurlijk probeert iedere gemeente de overlast te beperken, maar hoe informeer je inwoners over wat ze zelf kunnen doen? De Allegra Media Video Community heeft daarom een nieuwe korte animatievideo hierover toegevoegd over dit onderwerp. Bijvoorbeeld dit korte filmpje voor op social media. Je trekt aandacht en kunt mensen hiermee naar je website met meer informatie leiden.

Uniek aanbod

Je kunt deze korte animatievideo voor social media nu gratis gebruiken. Hoe dat werkt? Je registreert je bij ons en wij zetten het logo en contactgegevens van jouw gemeente in de video. Je krijgt dus je eigen logo en een eigen begin- en eindscherm. Deze op maat gemaakte video sturen we je dan zo snel mogelijk toe.

Bel of mail ons snel voor meer informatie of om je aan te melden.

Video met meer tips mogelijk

Naast deze korte video hebben we ook elementen om de video uit te breiden. Want misschien willen je inwoners wel weten wat je moet doen als je zelf last krijgt van klachten door de rups? Of je huisdier? En misschien wil je ook wat vertellen over hoe je een nest weg kunt laten halen?

Er is al een langere video beschikbaar met tips bij klachten en hoe je een melding doet. Ook deze video is gemakkelijk in te korten, zodat alleen de informatie erin zit die je aan jullie eigen inwoners wilt tonen. En het is altijd mogelijk om het logo en de contactgegevens van je eigen gemeente erin te zetten. We laten hem je graag zien. Neem contact met ons op via het formulier of mail.

Meer weten over onze visie op video, social media en de strijd tegen de eikenprocessierups? Lees snel ons blog hierover.

Comments are closed