Beginscherm van de trouwvideo

Het viel de medewerkers van de gemeente Leusden op dat er vaak uitval was bij de online melding van een voorgenomen huwelijk of partnerschap. Bijvoorbeeld omdat 1 van de 2 partners niet in Nederland geboren is.

Hoe los je dat op? Leusden heeft gekozen voor een video uit de Allegra Media videocommunity. Hierin zie je een heldere uitleg hoe je de melding doet. En dat je gewoon kan bellen als het niet lukt. Of als het formulier stopt omdat je niet in Nederland geboren bent.

Dit past goed binnen het beleid van de gemeente. Zelf zeggen ze hierover: “Wij willen helder en begrijpelijk communiceren met inwoners. Met de animatievideo’s maken we een volgende stap. We hopen dat inwoners sneller de weg vinden om zaken met de gemeente Leusden te regelen.”

Het kan niet anders dan dat er nu veel getrouwd gaat worden in Leusden dit jaar:-) Bekijk de video snel op de website van de gemeente.

#

Comments are closed