Elke gemeente staat voor een enorme uitdaging met betrekking tot klimaatdoelstellingen. Dit kun je niet alleen. Sterker nog, hiervoor heb je ook je inwoners nodig. Maar hoe?

Klimaat: Wat kun je zelf doen!

De videocommunity van Allegra Media werkt op dit moment aan de eerste animatievideo over het klimaat. Gericht op inwoners van de gemeente. De video roept op om zelf in actie te komen om het klimaat te helpen. Bijvoorbeeld met tips. Of een call to action. En dat alles in een bericht van niet meer dan 1 minuut.

Wie denkt er mee?!

Werk je bij een gemeente en vind je het leuk om mee te denken over de inhoud? Dan kan dat. We horen graag jullie visie en ideeën hierover. Meedenken verplicht je tot niets. Het helpt de community om een breed gedragen videobericht te maken. Stuur ons een berichtje als je mee wilt doen en we bellen je voor een telefonische afspraak.

Meer weten? Lees ons blog op GemeentenNL. Of kijk lees verder onder video.

#

Comments are closed